سلام به تمام همراهانم ....چند روز قبل تولد تنها خواهرم بود ..من هم به همین مناسبت براش کیک تولد درست کردم .البته تزیینش خیلی ساده هست و بیشتر خوانندگان اینجا ،کیک های بسیار زیباتری  تزیین کرده اند ومن  ازهنرمندی هاشون را درسایت های آشپزی لذت بردم ...اما این کیک را گذاشتم برای دوستانی که تولد در راه دارند ودوست دارند این دفعه کیک عزیزانشون را خودشون درست کنند .همینطور که می بینید کیک سه طبقه هست  وتزیین ان بسیار ساده ...امیدوارم خوشتون بیاد


شما می تونید از  طریق لینک" آلبوم مطبخ رویا"تمام تصاویر آشپزی وبلاگ را ببنید وبا کلیک کردن روی تصاویر می تونید به طرز تهیه آنها برسید .امیدوارم کار جستجو برای شما را حتتر باشه .


عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه "تصاویر آشپزی شما " قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام  فرستاده اند  صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.



مواد لازم :

برای طبقه اول :قالب با قطر سی سانتیمتر

تخم مرغ :9 عدد

آرد :چهار ونیم پیمانه

شکر :سه پیمانه سر خالی

ماست :یک و یک چهارم لیوان

روغن :سه چهارم لیوان

بیکینگ پودر :چهار قاشق چایخوری سر پر

وانیل :یک ونیم قاشق چایخوری

برای طبقه دوم :قالب با قطر بیست وشش سانتیمتر

تخم مرغ :6 عدد

آرد :سه پیمانه

شکر :دو پیمانه سر خالی

ماست :سه چهارم لیوان

روغن :نصف لیوان

بیکینگ پودر :سه قاشق چایخوری

وانیل :یک قاشق چایخوری

برای طبقه سوم :قالب با قطر پانزده سانتیمتر

تخم مرغ :سه عدد

آرد :یک ونیم پیمانه

شکر :یک پیمانه سرخالی

ماست :یک سوم لیوان

روغن :یک چهارم لیوان

بیکینگ پودر :یک ونیم قاشق چایخوری

وانیل :نصف قاشق چایخوری

برای مواد لای کیک :

آناناس :یک کمپوت

موز :سه عدد

گردو :سیصد گرم

کرم لای کیک را با چهار لیوان شیر و ۵/۴ قاشق غذاخو ی آرد و چهار زرده تخم مرغ ودو قاشق غذا خوری کاکائو و یک ونیم پیمانه شکر  درست کردم ...دستور تهیه کرم لای کیکاینجا به طور کامل توضیح دادم .

برای تزیین کیک :

خامه قنادی :دو کیلوو چهار صد گرم

رنگ خوراکی

دو تا قیف با ماسوره های مناسب

طرز تهیه :

اول این نکته را بگم که بهتره پخت کیک وتزیینش را در دو روز متفاوت انجام بدهید .تا برای تزیین حوصبله داشته باشید .

مراحل پخت کیک ها  به ترتیب زیر هست .

ابتدا فر را روشن می کنیم (با حرارت 180 درجه سانتیگراد )

تخم مرغ ها وماست را یک ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا به حرارت بیرون برسه .

آرد وبیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم .

قالب را هم با روغن چرب می کنیم .

زرده وسفیده را از هم جدا می کنیم .سفیده را ابتدا خوب به هم می زنیم تا پفکی بشه وبعد با نصف شکر خوب به هم می زنیم تا زمانی که جای همزن در سفیده یبمونه ووقتی کاسه را برمی گردانیم سفیده از کاسه بیرون نریزه .

زرده ووانیل وبقیه شکر را با همزن برقی حدود هفت دقیقه خوب می زنیم تا روشن وکشدار بشه .وسپس ماست وروغن هم با فاصله یک دقیقه به آن اضافه می کنیم وحدود یک دقیقه دیگر هم می زنیم.

سفیده زده شده را هم به مخلوط قبلی اضافه می کنیم .

ودر آخر آرد وبیکینگ پودر الک شده را به تدریج می افزاییم وبا لیسک به آرامی به هم می زنیم .

مواد را در قالب می ریزیم ودر طبقه وسط فر قرار می دهیم ...45 دقیقه به آن زمان می دهیم وبعد با چنگال ویا خلال دندان امتحان می کنیم اگه هنوز پخته نشده بود حدود ده دقیقه به آن زمان می دهیم .

سپس کیک را می گذاریم در هوای بیرون سرد بشه وبعد  از قالب خارج می کنیم .

کیک ها را با سلفون می پوشانیم  تا خشک نشه وبعد در یخچال می گذاریم .

گردو را بهتره حدود پنج الی شش ساعت در آب نمک خیس می کنیم وبعد پوست گردو را هم جدا می کنیم .اینطوری خوشمزه تر می شه.

هر کیک را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم می کنیم . ولای کیک کرم،  آناناس وموز خرد شده وگردو قرار می دهیم .من لایه مقابل هرکدام از طبقات را هم خامه فرم گرفته استفاده کردم .

خامه قنادی ، در حال حاضر به صورت بسته های یک کیلویی وپنج کیلویی در بازار موجود هست .خامه را در فضای آزاد می گذاریم وکمی که شل شد با دور تند همزن حدود هفت دقیقه می زنیم تا خوب سفت بشه وحالت پفکی پیدا کنه .خامه را روی هر طبقه واطراف آن به طور کامل می کشیم ...بهتره در دو مرحله این کار را انجام دهیم اینطوری صاف تر می شه .بعد طبقات راروی هم می گذاریم .

حالا حدود نیم کیلو خامه را در دوظرف جداگانه قرار می دهیم .برای رنگ کردن من از رنگ خوراکی ویلتون استفاده کردم .

حدود دو الی سه قطره رنگ خوراکی به خامه قبل از زدن اضافه می کنیم .رنگ سفید و ابی را هر کدام در یک قیف می ریزیم .وطرحی را که می بینید ایجاد کردم .

من برای طرح دیواره ها از ماسوره اولی وبرای شکوفه ها از دومی وبرای نوشتن از سومی استفاده کردم .

یک نکته مهم دیگه هم اینه که بهتره بعد از تزیین حدود یک روز کیک در یخچال باشه تا جابیفته ...وضمننا یادتون نره که قبلش یک جای مناسب برای کیکتون در یخچال در نظر بگیرید .

امیدوارم توضیحاتم کامل باشه ...راستی این هم یک برش از کیک ....خیلی خوشمزه شده بود ...جای شما خالی..

 

 

 

نوشته شده در تاریخ دوشنبه 23 آذر 1388    | توسط: رویا    |    |
نظرات()