دوستا ن عزیزم سلام ...پیشاپیش عیدتون مبارک ..امیدوارم تعطیلات بهتون خوش بگذره وهمیشه شاد وسر حال باشید .

فکر می کنم با من موافق باشید که در فصل زمستان یک آش داغ برای عصرانه بسیار مطبوع باشه .این اش بسیار خوشمزه هست ومخصوصا برای کسانی که اش های ترش را می پسندند بسیار دلپذیر هست  ولی در هر حال قضاوت را به شما می سپارم .


شما می تونید از  طریق لینک" آلبوم مطبخ رویا"تمام تصاویر آشپزی وبلاگ را ببنید وبا کلیک کردن روی تصاویر می تونید به طرز تهیه آنها برسید .امیدوارم کار جستجو برای شما را حتتر باشه .


عکس های رنگین آشپزی شما از روی این وبلاگ در صفحه "تصاویر آشپزی شما " قرار داده شده است . در اینجا از همه دوستانی که تصاویر زیبای خودشون را برام  فرستاده اند  صمیمانه سپاسگذارم .راستی دوستان خوبم اگه شما هم حوصله عکاسی داشتیدوشرایط هم فراهم بود . لطفاعکس هنرمندی هاتون را برام بفرستید.


 


مواد لازم :

گوشت با استخوان : نیم کیلو

برنج :300 گرم(یک ونیم لیوان )

عدس :سه چهارم لیوان

پیاز درشت :دوعدد

تمر هندی :300 گرم (البته میزان ان دلخواه هست وبا توجه به تفاوت ترشی تمر ها می شه مقدار آنرا را تغییر داد )

نعنا خشک :دو قاشق غذا خوری

نمک :به میزان لازم

روغن :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را با مقداری آب ویک عدد پیاز می گذاریم خوب بپزه .می تونیم اگه دوست داشتیم کمی زردچوبه هم به ان اضافه کنیم .

سپس گوشت هارا از قابلمه خارج می کنیم.استخوانهای گوشت را جدا می کنیم .وگوشت را ریش ریش می کنیم .وبعد برنج را به اب گوشت اضافه می کنیم .و در قابلمه را می گذاریم تا برنج خوب پخته بشه .ومغز پخت بشه .در این مرحله اصلا نباید محتویات دیگ را به هم بزنیم چون ته می گیره .

حالا عدس وگوشت  را اضافه می کنیم ومجددا صبر می کنیم تا عدس هم کاملا پخته بشه .

در این فاصله حدود دو لیوان آب جوش را با تمر مخلوط می کنیم وخوب با قاشق آنرا در اب حل می کنیم و می گذاریم حدود یک ساعت خیس بخوره وبعد آنرا صاف می کنیم تا شیره تمر گرفته بشه . ضمننا یک عدد پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم تا پیاز داغمون حاضر بشه .

وقتی عدس کاملا پخته شد شیره تمر را اضافه می کنیم وبعد اگه اب آن کافی نبود مقداری آب جوش به ان اضافه می کنیم وحالا خوب هم می زنیم تا کمی برنج له بش وبه اصطلاح لعاب بیندازه ودر این مرحله پیاز داغ ونعنا داغ را هم اضافه می کنیم .

لطفا در اخر نمک دیگ را اندازه کنید چون بعضی تمر ها خیلی شور هستند .

بعضی ها ...برای اینکه طعم ملس پیدا کنه کمی شکر به آن اضافه می کنند .

آش تمر حاضره .....نوش جان

 

                   

                 آش رشته                                                      آش شولی

نوشته شده در تاریخ شنبه 14 آذر 1388    | توسط: رویا    |    |
نظرات()