دوستان عزیزم . چند روز قبل این پیش غذای خیلی خوشمزه را درست کردم که البته همه شما مخصوصا اونهاییکه خیلی بادمجون درست دارند حتی با وجود غذاهای رنگارنگ نمی تونند ازش بگذرند ...بله... کشک وبادمجان با کمی تغییرات .امیدوارم از میل کردن آن لذت ببرید .

 

مواد لازم:

بادمجان :یک کیلو

گردو آسیاب شده :چهار قاشق غذا خوری

پیاز  متوسط :سه عدد

زرد چوبه :یک قاشق چای خوری

روغن به میزان کافی

کشک ساییده شده :5- 6 قاشق

سیر :دو حبه

چغندر :یک عدد

نمک :به اندازه کافی

طرز تهیه :

بادمجان ها را می تونیم به دو روش تهیه کنیم .

روش معمول اینه که بادمجان ها را پوست بکنیم و در اب نمک بیندازیم و سپس بادمجان های پوست کنده شده را آبکش می کنیم .می گذاریم خوب خشک بشه وبعد در روغن سرخ می کنیم .

یا اینکه

بادمجان ها را با کمی روغن چرب می کنیم ودر سینی فر می چنیم وحدود یک ساعت در حرارت200 درجه سانتیگراد، سینی فر را در طبقه پایین قرار می دهیم .البته وسط کار یک بار بادمجان ها را زیر ورو می کنیم تا کاملا کباب بشه .بعد هم بادمجون هارا می اندازیم در کیسه فریزر ودر پاکت را می بندیم تا حدود نیم ساعت عرق کنه وبعد به راحتی بادمجان را پوست می کنیم .(این نکته آخر را از گلابتون خانوم یاد گرفتم )

چغندر را پوست می کنم و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم واگه دوست داشته باشید می تونید آن را قالب بزنید .تا بعد برای تزیین استفاده کنید .

ابتدا در قابلمه با مقداری روغن پیاز های خرد شده وسیر رنده شده  را تفت می دهیم (البته این مقدار زیاد پیاز را من برای این استفاده کردم که باد مجون ها  ،کبابی بودند .اگه بادمجون ها را سرخ کردید یک عدد پیاز کافی هست )وسپس گردو آسیاب شده را هم اضافه می کنیم .ومختصری تفت می دهیم .

 زردچوبه وچغندر وسپس حدود یک لیتر اب هم می افزاییم .وحدود یک ساعت می گذاریم تا پخته بشه

سپس بادمجون ها را در قابلمه می ریزیم وحدود دو ساعت هم می گذاریم تا خوب باد مجون ها بپزه .

حالا چغندر ها را خارج می کنیم .ومحتوای قابلمه را در کاسه می ریزیم وبا چنگال خوب له می کنیم وبا کشک مخلوط می کنیم .

در ظرف می کشیم وبا پیاز داغ ونعنا داغ وکشک و چغندر های پخته تزیین می کنیم .خیلی خوشمزه می شه .نوش جانتون .

 

 

مطبخ_آشپزی_رنگین - خوشمزه -تزیین -مطبخ رویا -آشپزخانهpersian

نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 30 مهر 1388    | توسط: رویا    |    |
نظرات()