دوستان گلم .این هم از آن غذاهاییکه  خیلی خوشمزه هست وخیلی میزهای مهمانی را زیبا می کنه .....یعنی هرچی ازش تعریف کنم باز هم کمه .البته من در همین وبلاگ مرغ بریان را با استفاده از جوجه گردون درست کردم ولی از آنجاییکه یک کم سوار کردن مرغ روی سیخ سخته وهم وقتی یک کم مرغ درشت می شه دیگه خوب قرار نمی گیره این دفعه مرغ بریون را به این روش پختم وطعم آن از قبلی هم خوشمزه تر شد .امیدوارم شما هم امتحان کنید و خوشتون بیاد .

مواد لازم :

یک مرغ درسته :حدود یک کیلو ونیم تا دو کیلو

پیاز :یک عدد

سیر :دوحبه

زعفران و نمک وفلفل به میزان لازم

رب گوجه فرنگی :دو قاشق غذا خوری سر پر

آبلیمو :یک قاشق غذا خوری

 

مواد لازم برای سبزیجات (البته مقدار ونوع آن دل به خواه هست )

هویج :300 گرم

کدو :300 گرم

فلفل دلمه ای :دو عدد

پیاز :یک عدد

گوجه فرنگی :3 عدد

نخود فرنگی :200 گرم

سیب زمینی :دوعدد

کره :بیست گرم

طرز تهیه :

مرغ را با پیاز و سیر وبرگ بو وزعفران ونمک وفلفل و کمی آب می گذاریم به مدت نیم ساعت در قابلمه روی گاز بپزه .بهتره مرغ با پوست باشه .

در حین پختن مرغ کلیه سبزیجات زا به صورت نواری برش می دهیم .سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای برش می دهیم وکمی نمک میزنیم وکنار می گذاریم .سبزیجات را با کره تفت مختصر می دهیم .

خوبه که مرحله به مرحله سبزیجات را اضافه کنیم .ودر آخر حدود نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم .

مرغ درست را در وسط سبزیجات قرار می دهیم .سیب زمینی های ورقه شده هم طور آن می چینیم وآن را در طبقه وسط فر به مدت حدود دو ساعت می گذاریم تا بپزه .حرارت فر حدود دویست درجه سانتی گراد مناسبه .

آب مرغ را صاف می کنیم ورب گوجه وابلیمو به آن اضافه می کنیم ومی گذاریم کمی غلیظ شود وبه عنوان سس از آن استفاده می کنیم .واین سس را مرتب در حین پخت روی مرغ می ریزیم .حدود دو تا سه بار این کار را می کنیم .

در آخر اگه دوست داریم روی مرغ برشته تر بشه سینی را کف فر می گذاریم وحدود ده دقیقه گریل را روشن می کنیم .

شما می تونید با این روش برای مهمونی های بزر گ ،هرتعداد مرغی که دوست دارید را در سینی بزرگتر بریون کنید .خیلی هم زیبا می شه وهم خوشمزه .

 

 

مطبخ_آشپزی_رنگین - خوشمزه -تزیین -مطبخ رویا -آشپزخانهpersian cuisine ,

نوشته شده در تاریخ جمعه 17 مهر 1388    | توسط: رویا    |    |
نظرات()