این هم یک غذای تند وخوشمزه که البته میزان تندی اون را می تونید بسته به ذائقه خودتون تغییر بدهید .همین جا دو تا نکته را یادآوری کنم .اول اینکه این غذا خیلی روغن می بره وهر کسی رژیم داره (که البته تقریبا شامل همه خانوم ها می شه !!!!!)بهتره فقط یک دونه از اون را تست کنه اونهم برای اینکه هوس به دلش نمو نه وبعدش خودش را با ماست وسالاد سیر بکنه .و دوم اینکه سمبوسه را می شه با هر ترکیبی که مورد پسندتون هست از جمله ترکیب سبزیجات و یا سس ماکارونی خودمون درست کرد که من همه انواع اون را امتحان کردم .یکی از یکی خوشمزه تر می شه .البته نمی دونم نظر شما دوستان خوبم چیه .

مواد لازم :با مواد زیر حدود دوازده عدد سمبوسه درست می شه .

سیب زمینی :4 عدد بزرگ

 پیاز : 2 عدد متوسط

 سیر :دو تا سه حبه

 زرد چوبه :یک قاشق چای خوری

 فلفل قرمز :یک تا دو قاشق چای خوری

 روغن مایع :به میزان لازم

 نان لواش :به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا مواد داخل سمبوسه ها را آماده می کنیم . سیب زمینی ها را با پوست خوب می شوییم ومی گذاریم با آب ونمک حدود یک سا عت بپزه .می تونیم با فروکردن چنگال در سیب زمینی ها را تست بکنیم .در صورت پختن کامل آب اضافی را خالی می کنیم .(بهتر است با پخت کامل سیب زمینی ها آب ان تمام شود اینطوری سیب زمینی ها خوشمزه تر می شود . ).بعد می گذاریم کمی سرد شود تا حین پوست کندن آنها دستمون نسوزه سپس اونها را رنده می کنیم ویا با گوشت کوب خوب له می کنیم .

پیازهای خلال شده وسیر رنده شده را با حدود سه قاشق روغن خوب تفت می دهیم .در حین تفت دادن زرد چوبه را به آن اضافه می کنیم .در آخر از روی حرارت بر می داریم وسیب زمینی رنده شده وفلفل قرمز را خوب با آن مخلوط می کنیم .(میزان فلفل دل به خواه است .من دوتا قاشق را استفاده کردم )

 

نان لواشی که استفاده می کنیم باید کاملا خمیری باشه.تا خوب تا بشه وحین تا خوردن خورد نشود. .نان ها را باید لای سفره ویا داخل یک کیسه نایلونی نگهداری کنیم چون زود در معرض هوا خشک می شه . برای تهیه نون لواش خمیر دو راه دارید یکی اینکه خودتون به شاطر سفارش نون خمیر بدهید ویا اینکه از این نان های لواش صبحانه که در سوپر مارکت ها می فروشند استفاده کنید.نان لواش ها را به صورت مستطیل هایی برش می زنیم که طول آن چهار برابر عرض آن باشد .من از اندازه های 7×28 و6×24 استفاده کردم .

نحوه تا زدن نون ها را به صورت تصویری نشون دادم نوارهای نون چهار تا می خورند .دوبار به سمت راست ودوبار به سمت چپ

در آخر یک در جیب در انتهای آن می ماند که با قیچی اون را صاف می کنیم (اگه صاف هم نکنیم اتفاقی نمی افته فقط با برش،  یک مثلث می مونه که بعد از پر کردن سمبوسه خیلی قشنگ در جیب سمبوسه قرار می گیره . )

در نهایت سمبوسه را بامواد ی که درست کردیم پر می کنیم

من یک سری از سمبوسه ها را با مواد مشابه غذای کوبه پر کردم که می تونید طرز تهیه اون را اینجاببینید .

در آخر در جیب آن را در ای خودش قرار می دهیم وبه اینصورت دیگه نگران خارج شدن مواد داخل سمبوسه حین سرخ کردن سمبوسه نیستیم .

حالا سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ می کنیم لطفا مواظب باشید نسوزه چون نون سریع می سوزه .بعد از سرخ کردن سمبوسها را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی اون خارج بشه .عمدتا سمبوسه به صورت داغ صرف می شه ولی سرد اون هم خوشمزه است مخصوصا با سس گوجه فرنگی

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 31 خرداد 1388    | توسط: رویا    |    |
نظرات()