مواد لازم!!!

سوسیس

جعفری

گوجه

خیار شور

سس مایونز

سس گوجه تند

کره

طرز تهیه:

ابتدا سوسیس ها را در کمی کره سرخ می کنیم

بعد مغز نون باگت را خارج می کنیم وبعد ابتدا سس مایونز را روی همه قسمتهای نون می کشیم و بعد ترتیب سس گوجه ، جعفری ،حلقه های  گوجه وخیار شور را می چینیم.هنر ساندویج درست کردن در این است که تمام مواد در تمام قسمت های ساندویج باشه.و قتی گاز می زنیم تمام مواد ساندویج زیر دندونمون بیاد.

بعد سوسیس های داغ را در داخل نون ها می گذاریم  بعد روی  اونها کمی جعفری وسس گوجه میریزیم  ویک کم فشار می دهیم و در کیسه نایلون روی هم می چینیم و در کیسه را می بندیم.اینطوری ساندویج ها گرم میمونه ونون ها هم خشک نمی شه.نوش جان.

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 5 فروردین 1388    | توسط: رویا    |    |
نظرات()