یک غذای اصیل مجلسی زیبا وخوشمزه .البته به شرطی که غذا های شیرین را دوست داشته باشید

ابتدامرغ را با چند تا برگ بو وسیر یک پیاز وزعفران و نمک می گذاریم بپزد

من برنج را در پلوپز درست کردم (به خاطر راحتی وتنبلی) .وقتی برنج وکره به حالت سنجاق جوش رسید.مربا وخلال بادام را اضافه می کنیم.وبعدش هم مرغ پخته شده را روی برنج گذاشتم وصبر کردم تا دم بکشد.

در این فاصله۵۰گرم زرشک را با۱۰گرم کره تفت می دیم وکمی شکر وزعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم ودر آخر کمی خلال بادام به آن اضافه می کنیم.اگر زیاد تفت ببدیم رنگ آن سیاه می شود.

کشمش وخلال بادام وخلال پسته راخیس می کنیم وبا کمی کره تفت می دهیم.

در پایان برنج را در دیس می کشیم وبا مواد فوق تزیین می کنیم. 

نوشته شده در تاریخ شنبه 10 اسفند 1387    | توسط: رویا    |    |
نظرات()